USR Arad cere amenajarea unor parcări provizorii pentru cartierul Alfa

  de - | 25 martie 2019, 11:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  Lipsa locurilor de parcare din cartierele afectate de șantiere nu se rezolvă cu amenzi ci cu amenajarea unor spații provizorii unde locuitorii să își poată lăsa autoturismele.

  În urma sesizărilor primite de la cetățeni, USR Arad a semnalat administrației locale problema lipsei locurilor de parcare cu care se confruntă cetățenii din cartierele orașului afectate de șantiere. În prezent, în Alfa și nu numai, acolo unde locurile de parcare sunt în construcție, locuitorii nu mai au unde să-și lase mașinile.

  Rezidenții se văd astfel obligați să își parcheze autoturismele fie în zone unde parcarea este interzisă, fie foarte departe de locuințe, ceea ce este cel puțin neplăcut, mai ales dacă ai bagaje sau copii mici. Niciuna dintre aceste soluții nu este de dorit, pe de o parte din cauza sancțiunilor la care se expun, pe de altă parte din cauza disconfortului.

  Soluția pe care USR a avansat-o constă în amenajarea unor locuri de parcare provizorii, în paralel cu gestionarea corespunzătoare a lucrărilor, astfel ca ele să se finalizeze cât mai repede și să nu afecteze în același timp mai multe zone învecinate. O planificare atentă ar fi putut scuti cetățenii de disconfortul suportat.

  Problemele de genul celor sesizate mai sus pot fi ușor evitate dacă proiectele sunt bine planificate și executate, de către specialiști responsabili. USR își dorește să ofere arădenilor o administrație eficientă, condusă de profesioniști, care să se concentreze pe nevoile cetățeanului.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.