USR Arad: Ce fel de țară ne dorim?

  de - | 17 decembrie 2018, 11:44 AM | Comunicate contra cost

  0

  Este revoltător că tocmai pe 16 decembrie, ziua în care comemorăm eroii de la Timișoara, primii care au avut curajul să își facă vocile auzite împotriva regimului comunist, Liviu Dragnea anunță reinstaurarea dictaturii în România. O dictatură a corupților.
  Își doresc românii amnistia și grațierea corupților sau își doresc să scape de penalii din funcții publice? Președintele Klaus Iohannis este dator să organizeze referendumul pe care l-a anunțat la OUG 13. Este mai important ca niciodată ca românii să se pronunțe, altfel Liviu Dragnea va împinge România către o adevărată revoluție.
  De doi ani de zile, prin diverse metode, PSD a încercat să adopte amnistia și grațierea, tot de doi ani de zile avem aproape fără întrerupere proteste de stradă. Liviu Dragnea nu poate decide de unul singur viitorul României, sunt românii cei care trebuie să spună ce își doresc.
  Uniunea Salvați România va continua lupta anti-corupție și rămâne un partener al românilor cinstiți care nu vor ca România să ajungă un stat de Dragnea. Nici acum nu e prea târziu, mai putem să-i oprim pe infractori din distrugerea statului de drept. Eroii care în urmă cu 29 de ani și-au pierdut viața pentru libertate și democrație trebuie să ne inspire în continuare să luptăm pentru viitorul nostru.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.