USR Arad are o nouă filială, în comuna Buteni

  de - | 17 februarie 2019, 10:24 AM | Comunicate contra cost

  0

  Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în județul Arad, de data această fiind rândul comunei Buteni să primească steagul userist.

  La ședința de constituire care a avut loc vineri, au participat președintele USR Arad, Vlad Botoș, vicepreședintele Stan Ion, împreună cu alți membri și simpatizanți ai partidului. Filiala s-a constituit pe structura unui grup de inițiativă condus de Bogdan Ardelean și compus din persoane tinere și mature deopotrivă, oameni hotărâți care vor să se implice în viața publică din comunitatea lor.

  În urma alegerilor pentru organele de conducere și control ale noii filiale, Bogdan Ardelean a fost ales președinte al USR Buteni. Tânăr antreprenor, s-a apropiat de USR în timpul referendumului din octombrie, când s-a oferit voluntar să asigure corectitudinea scrutinului în secțiile de votare.

  Bogdan Ardelean, președinte USR Buteni: „Am ales USR pentru că este un partid nou, format din oameni integri, cu principii și totodată buni profesioniști, un partid care prețuiește inițiativa privată și antreprenorii. USR funcționează exclusiv democratic, de jos în sus, filialele locale având autonomie autentică în conturarea propriilor politici publice și electorale.

  Împreună cu colegii de organizație ne propunem să strângem cât mai mulți locuitori ai comunei alături de noi, pentru a întocmi împreună un proiect de dezvoltare a comunității, un proiect care să ne ofere condiții mai bune pentru a munci și a trăi alături de familie”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.