USR Arad are o filială nouă la Săvârșin

  de - | 22 iulie 2019, 9:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în această vară în județul nostru. Începând cu ziua de sâmbătă, USR Arad are o nouă filială în comuna Săvârșin.

  La ședința de constituire au fost prezenți Vlad Botoș, președinte al USR Arad și europarlamentar, vicepreședinții Stan Ion și Bogdan Postăveanu, precum și colegi din alte organizații ale USR din județ. Organizația locală a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de domnul Părăuan Iorga, cel care a fost ales președinte al organizației. Noul președinte este de profesie inginer silvic.

  Părăuan Iorga, președintă USR Săvârșin: „Am ales să mă alătur USR deoarece aduce un nou suflu în politica românească, oferind o abordare onestă și competentă a nevoilor oamenilor. În USR se regăsesc cei care au decis să se implice pentru a rezolva problemele comunității.

  În comuna noastră sunt destule de făcut, de la drumuri la canalizare. Avem tradiții care pot să ne afirme și pe care trebuie să le promovăm și să avem grijă de ele. Sunt convins că muncind cu seriozitate și cu gândul la oameni, vom rezolva o bună parte dintre acestea.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.