USR Arad are o filială nouă, în comuna Bârsa

  de - | 24 June 2019, 11:28 AM | Comunicate contra cost

  0

  Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în județul Arad. La finalul săptămânii trecute a avut loc constituirea filialei Bârsa.

  La ședința inaugurală au participat colegi din Arad, conduși de vicepreședinții Stan Ion și Bogdan Postăveanu, precum și Mihaela Gărdău (USR Dezna) și Samuel Luca (USR Vârfurile). Organizația locală Bârsa s-a constituit pe structura unui grup de inițiativă condus de Codruț Ion, care a fost ales președinte al organizației.

  Codruț Ion, președinte USR Bârsa: „Am luat hotărârea de a mă implica în USR deoarece aici am găsit oameni deschiși, cinstiți, care doresc binele comunităților din care fac parte. Cu toții ne dorim o viață mai bună, condiții civilizate în localitățile unde locuim.

  Pentru comuna Bârsa ne propunem să beneficiem de alimentare cu gaz și de canalizare. Vom urmări oportunitățile de finanțare și vom face demersurile care ne stau la îndemână pentru a pune în practică aceste proiecte. Suntem convinși că investind energie, cu pricepere și bună credință, vom reuși”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.