USR Arad are filiale la Șofronea și Șeitin

  de - | 21 ianuarie 2019, 11:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR are două noi filiale, în comunele Șofronea și Șeitin. Procesul de extindere al Uniunii va continua în județul Arad și în anul 2019, după ce în 2018 a acoperit peste 70% din populația județului.

  Filiala Șofronea s-a constituit pe structura grupului de inițiativă condus de domnul Costea Florentin Gheorghe, iar cea din Șeitin la inițiativa lui Ștefi Emilian Daniel. Cei doi au fost aleși președinți ai filialelor respective, în cadrul unor ședințe la care au participat liderii organizației județene a USR Arad, președintele Vlad Botoș, parlamentarii Adrian Wiener și Sergiu Vlad, membri ai Biroului Județean împreună cu alți membri și simpatizanți.

  Costea Florentin, președinte USR Șofronea: „Șofronea este o comună cu potențial, atât prin poziționarea sa în vecinătatea municipiului și a frontierei, cât și prin calitatea locuitorilor săi. Dorim să contribuim la dezvoltarea infrastructurii, a serviciilor de utilități publice pe care le oferă administrația, pentru a aduce condițiile de viață ale locuitorilor noștri cât mai aproape de cele din mediul urban”.

  Ștefi Emilian, președinte USR Șeitin: „Avem o filială tânără, compusă din oameni muncitori, dornici să se implice în problemele comunei. Aceasta este soluția pentru a putea schimba lucrurile, pentru a ne îmbunătăți modul de viață. Vom oferi soluții, îi vom asculta pe cetățeni și îi vom sprijini pentru ca solicitările lor să fie îndeplinite”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.