USR Arad are filială în comuna Semlac

  de - | 15 aprilie 2019, 11:06 AM | Comunicate contra cost

  0

  Acum o săptămână a avut loc constituirea filialei locale a USR Semnal. Încă o comună de pe harta județului Arad a primit steagul Uniunii.

  Evenimentul s-a desfășurat la sediul USR Arad și a beneficiat de prezența deputatului USR Sergiu Vlad, a vicepreședintelui USR Arad Ion Stan, precum și a altor colegi din organizație. Domnul Stelian Lăzău, cel care a condus grupul de inițiativă, a fost ales președinte al USR Semlac.

  Stelian Lăzău, președinte USR Semlac: „Alături de colegii din noua organizație am ales să ne implicăm în politică pentru a aduce o schimbare în modul în care sunt cheltuiți banii comunității. La USR ne-am simțit ascultați și reprezentați, într-un partid format din oameni activi și onești.

  Ne propunem să fim aproape de cetățeni, să îi ascultăm și împreună să decidem care sunt cele mai bune proiecte și soluții pentru comuna noastră. Dorim să punem în valoare atuurile zonei, de exemplu să beneficiem și noi de pe urma resurselor de apă termală. Locuitorii comunei trebuie sprijiniți pentru a dezvolta economia locală, prin crescătorii de animale și alte inițiative.

  Dorim să lărgim echipa USR, să fim cât mai mulți oameni onești în politică, pentru că puterea exemplului este principala noastră armă. USR a dovedit deja că face o altfel de politică, oamenii văd asta și suntem tot mai numeroși.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.