USR Arad are filială în comuna Iratoșu

  de - | 11 martie 2019, 11:05 AM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Sâmbătă, 10 martie 2019, a avut loc constituirea filialei locale a USR Iratoșu. O nouă echipă tânără și energică s-a alăturat Uniunii Salvați România.

  La eveniment au participat deputatul USR Sergiu Vlad, vicepreședintele USR Arad Ion Stan, președinți și membri din filialele locale ale USR Șofronea și Pecica, împreună cu colegi din organizația Arad.

  Președinte al USR Iratoșu a fost ales domnul Adrian Moisiași, un tânăr inginer care a ales, alături de o filială formată majoritar din tineri, să se implice în politică pentru viitorul celor mici.

  Adrian Moisiași, președinte USR Iratoșu: „Am ales USR pentru că aici ne-am simțit ascultați și reprezentați, pentru că este un partid format din oameni activi și onești. Am înțeles că numai prin implicare putem să îndreptăm lucrurile.

  Ne propunem să fim aproape de cetățeni, să îi ascultăm și împreună să decidem care sunt cele mai bune proiecte și soluții pentru comuna noastră. Schimbarea trebuie să se producă de jos, de la nivel de sat și comună și numai noi putem face asta.

  Dorim să lărgim echipa USR, să fim cât mai mulți politicieni onești, pentru că puterea exemplului este principala noastră armă. USR a dovedit deja că face o altfel de politică, oamenii văd asta și suntem tot mai numeroși.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.