miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad are două noi filiale, în Ususău și Zăbrani

  de - | 12 august 2019, 3:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Uniunea Salvați România a crescut în județul Arad, la finalul săptămânii trecute, cu două noi filiale, în localitățile Ususău și Zăbrani.

  La ședințele de constituire au fost prezenți președintele USR Arad, Vlad Botoș, vicepreședinții Stan Ion și Bogdan Postăveanu, colegi din organizația municipală și din alte organizații ale USR din județ. Președinte al organizației locale Ususău a fost ales domnul Romică Nechita, fost lucrător în cadrul MAI, iar al organizației Zăbrani – domnul Cornea Ioan Florin, de profesie jurist.

  Romică Nechita, președinte USR Ususău: „Comuna noastră are problemele specifice văii Mureșului, lipsa investițiilor și a locurilor de muncă, apoi depopularea, prin plecarea tinerilor în străinătate. Pentru a readuce speranța celor care trăiesc aici avem nevoie de un altfel de politică, de implicarea celor care sunt serioși, harnici și cinstiți.

  Am venit în USR pentru că aici am găsit deschidere, pentru că majoritatea membrilor sunt tineri, oameni care au avut succes în viață și care nu au nevoie de politică pentru a prospera. Acțiunile de până acum au dovedit că USR este un partid altfel, unde promisiunile sunt respectate, iar cetățenii exact de asta au nevoie”.

  Cornea Ioan Florin, președinte USR Zăbrani: „Sper ca prin implicarea noastră să aducem un suflu nou în administrația comunei. Mulți cetățeni sunt nemulțumiți de problemele legate de retrocedarea terenurilor agricole, de utilitățile publice din comună. Pentru rezolvarea acestora, avem nevoie de curaj și de hotărâre.

  Alături de USR îmi propun să avem un scor bun în cele trei campanii care urmează, să oferim comunității oameni onești și competenți. Românii vor avea posibilitatea să aleagă altceva decât răul cel mai mic”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.