USR Arad: „Aradul are nevoie de un ștrand viu”

  de - | 3 aprilie 2019, 12:47 PM | Comunicate contra cost

  0

  Pentru ca Aradul să beneficieze din nou de oaza de relaxare pe care o cunosc locuitorii săi de acum 10-15 ani, avem nevoie de măsuri urgente și de minim trei ani de dezvoltare.

  Actualul primar a câștigat alegerile locale pentru prima oară în 2004, cu promisiunea de a liberaliza intrarea pe ștrandul care atunci reprezenta o atracție locală și regională. Nu numai că nu s-a ținut de cuvânt dar a și condus spre dezastru un simbol al Aradului, aflat astăzi la limita supraviețuirii, cu aspect de lagăr, părăsit de agenții economici și de vizitatori.

  Succesul ștrandului Neptun în perioada sa de glorie echivala cu până la 40.000 de vizitatori într-un weekend, aproximativ o sută de agenți economici cu o ofertă extrem de variată, fiind un pol de interes care mobiliza importante resurse financiare și care asigura venituri pentru numeroși arădeni.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Va fi nevoie de minim trei ani de muncă pentru a readuce ștrandul arădean pe drumul cel bun. Așa cum s-a dovedit, simpla acordare a accesului gratuit în zona comercială nu a avut efect. Se impun măsuri complexe, care să redea încrederea investitorilor că pot să facă afaceri pe ștrand, iar oamenilor că se vor putea bucura de atmosfera de altădată.

  USR își propune readucerea arădenilor pe ștrandul pe care l-am iubit cu toții înainte de administrația Falcă. În primul rând vom desființa gardurile de prost gust din prezent, vom acorda facilități și garanții celor care doresc să învestească. Vom face ordine și vom cheltui banii cu cap.

  Ștrandul trebuie organizat ca o afacere profitabilă, care să fie orientată spre cetățean. Arădenii care vor să petreacă vara împreună cu familia pe ștrand trebuie să o poată face contra unor tarife decente. Dacă gestionăm corect costurile, fără milioane aruncate pe lucrări proaste acest lucru este posibil”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.