USR Arad anunță comisia care va supraveghea desemnarea propriului candidat la Primărie

  de - | 16 iulie 2019, 12:55 PM | Comunicate contra cost

  0

  Procesul democratic prin care USR Arad își va desemna candidatul pentru fotoliul de edil local va fi supus supravegherii și validării de către o Comisie, al cărei rol este să asigure respectarea regulamentului și corectitudinea procedurilor.

  Președinte al Comisiei a fost desemnat avocatul arădean Cătălin Mihalache, iar dintre membrii săi îi anunțăm pe Vlad Botoș, președintele USR Arad și europarlamentar, Daniel Țole, președinte al USR Sebiș, iar dintre arădenii cunoscuți pentru activitatea din sfera civică îi anunțăm pe Cosmin Galu, Dana Babencu, Daria Nistor și Călin Miclăuș.

  Cătălin Mihalache, avocat și președintele Comisiei: „Comisia va activa până la data de 21.09, când va gestiona votul intern și desemnarea candidatului. Componența sa nu este definitivă, îi invităm pe toți cei care doresc să urmărească procesul, să solicite înscrierea în cadrul acestei Comisii.

  Rolul său este să analizeze formularele de înscriere ale candidaților, să sesizeze aspecte privitoare la etică, morala candidaților sau aspecte care nu converg cu valorile și ideile USR, care pot apărea în formularele de înscriere. Pe parcursul campaniei pot sesiza oricând președintele cu privire la orice aspecte care li se par neconforme cu Regulamentul.

  Membrii săi vor forma comisia electorală în data de 21.09.2019, când va avea loc votul final. Până atunci participă, dacă doresc, la dezbaterile dintre candidați, iar la final vor anunța împreună cu președintele Comisiei câștigătorul desemnat în urma votului”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.