duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: „AJUNGE!” (P)

  de - | 30 aprilie 2024, 10:13 AM | Comunicate contra cost

  0

  Pe 9 iunie există de fapt două opțiuni: alegerea este între un sistem bolnav, vechi de 20 de ani, capturat de un clan politic transpartinic, un sistem care a abandonat de mult interesul public și își îmbogățește clientela și firmele de casă; cealaltă opțiune, cea pe care o propun, este despre respect și onestitate, despre readucerea interesului public în inima administrației.

  Și alegerea este despre viitorul nostru și al urbei noastre. Ar trebui să fie exclusiv despre proiecte; despre revitalizarea centrului, locuri de parcare, siguranța pe stradă, gropile din asfalt, ștrand, spații verzi, poluare, UTA sau transportul public. A ajuns însă să fie despre decență și respect; despre demnitate și interes public major.

  Vorbeam mai deunăzi cu un antreprenor; ca mulți arădeni sătul, retras în carapacea familiei și a muncii sale: „dom’le, nu ar trebui să mă interesează politica, adică aș vrea să știu că banii din impozitele și taxele ce le plătesc sunt folosiți responsabil, în interesul tuturor, să-mi văd de treabă, de viață, să nu trebuiască să stau cu ochii pe ăștia că mă fură, că își bat joc de noi. Să stau liniștit că cine e acolo mă respectă și își face treaba”.

  Pe 9 iunie decidem dacă Aradul se rupe de griul ultimilor 20 de ani sau dacă rămâne Aradul furat, prăfuit, blocat la semafor pe culoarea galbenă; orașul în care trebuie să „stai cu ochii pe ăștia”.

  Un singur tur, o șansă care apare la 4 ani. Putem spune „Ajunge!”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.