USR Arad a reluat proiectul „Curat pentru copiii noștri”

  de - | 17 martie 2019, 7:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Odată cu încălzirea vremii, USR Arad a continuat să igienizeze locurile de joacă destinate celor mici. A venit rândul Parcului Copiilor, după care au fost adunate mizeriile de pe malul Mureșului.

  USR Arad a demarat încă de anul trecut proiectul denumit „Curat pentru copiii noștri”, care a avut ca scop igienizarea tuturor celor 70 de locuri de joacă din municipiu și implicit atragerea atenției autorităților și cetățenilor asupra nevoii de a oferi condiții sigure și sănătoase pentru cei mai mici arădeni.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „În toamnă am curățat toate locurile de joacă din municipiu, mai puțin cele din parcul Copiilor și parcul Europa, așa că am așteptat cu nerăbdare soarele pentru a ne finaliza proiectul. Duminică am mobilizat un grup de câteva zeci de membri și simpatizanți ai USR și am strâns mizeria din parcul Copiilor și de pe o bucată din malul Mureșului.

  Am adunat câteva zeci de saci de gunoaie de pe mal, între clubul Constructorul și vechiul pod de pontoane din dreptul străzii Ineului. Cu siguranță vom continua în perioada următoare, pentru că această zonă trebuie pusă în valoare pentru arădeni. Cu grijă și cu puțin efort, ea poate fi transformată din groapă de gunoi în spațiu de plimbare și petrecere a timpului liber.

  Prioritatea pentru USR este să aducem ordinea în Arad. Ne-am săturat să fim înconjurați de mizerie, de mirosuri, de nesimțire, de nepăsare. Acolo unde autoritățile nu sunt capabile sau nu doresc, ne vom mobiliza și o vom face noi, cu ajutorul cetățenilor. Implicarea oamenilor simpli va fi cea care va schimba lucrurile, iar noi ne angajăm să fim un exemplu.

   

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.