sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad a ales candidații pentru lista CLM

  de - | 3 februarie 2020, 12:41 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a desemnat, prin votul membrilor organizației municipale, candidații pe care îi va susține pentru ocuparea mandatelor de consilieri locali ai orașului nostru.

  Votul s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile, de vineri până duminică. Candidații s-au prezentat electorilor atât în mediul virtual, depunând online CV-urile și câte o scrisoare de intenție, precum și direct, susținându-și candidatura în cadrul Adunării Generale a organizației locale Arad.

  Primele 15 poziții sunt ocupate după cum urmează:

  1. Vlad Sergiu Cosmin

  2. Săbău Daniela Arieta

  3. Vlad Codrin Dacian

  4. Costea Cătălin Ioan

  5. Stana Florin Sebastian

  6. Dumitraș Flavius

  7. Chifa Ioan

  8 Toma Ovidiu

  9. Drecin Bogdan

  10. Stanciu Ionel

  11. Cismaș Izabella

  12. Stan Ion

  13. Paveloiu  Dorin Alexandru

  14. Țibulcă Cosmin Traian

  15. Pantin Vlad

  Sergiu Cosmin Vlad, președinte USR Arad: „Le mulțumesc tuturor colegilor care au concurat, au organizat și au votat în această competiție. A fost un efort al întregii organizații și sunt mândru că USR Arad trimite în lupta pentru Consiliul Local oameni competenți și mai ales integri.

  Problema actualei guvernări locale este că a făcut mai multă politică decât administrație, că a pus interesul personal înaintea celui comun, al orașului. Astfel am ajuns să ne depopulăm, lipsa unei perspective obligându-i pe mulți arădeni să plece din oraș.

  USR își propune tocmai să inverseze acest fenomen, cu o echipă capabilă și cinstită, dispusă să muncească pentru binele comunității. Vom avea și viziunea și energia și competența să facem acest lucru”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.