USR Arad: 500.000 de semnături strânse pe bune!

  de - | 26 martie 2019, 11:16 AM | Comunicate contra cost

  0

  Alianța 2020 USR PLUS a strâns jumătate de milion de semnături de la cetățeni. Mii de membri și simpatizanți USR și PLUS au fost pe străzile României și au strâns pe bune aceste semnături.

  În România sistemul electoral pune cea mai mare barieră pentru a candida din UE. Un sistem aberant care va trebui schimbat. Aproape n-am văzut reprezentanți ai altor partide așa că ne putem întreba: unde le strâng? Pe voluntarii noștri i-ați văzut, ați interacționat cu ei, v-au oprit să vă vorbească, să vă spună despre Alianță și să vă ceară semnătura.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Am încheiat astăzi o primă etapă a drumului pe care am pornit împreună cu colegii de la PLUS. Am reușit să obținem sprijinul a o jumătate de milion de români, oferindu-le cea mai bună listă pe care a avut-o vreodată un partid politic în România.

  Am fost organizați, am fost implicați, am trecut peste piedici și greutăți. A trebuit să atacăm decizia BEC pentru a ne câștiga dreptul de a candida. Am fost obligați să demontăm corturile din Arad dar nu ne-am lăsat, am ieșit pe stradă, în piețe, ne-am deplasat în tot județul.

  În continuare vom fi tot alături de cetățeni, pentru a le arăta că mai există speranță. România trebuie să meargă spre Europa, este unica alternativă care ne poate aduce civilizație și bunăstare, iar Alianța 2020 USR PLUS este principala opțiune cu adevărat pro europeană. Pe 26 mai, împreună cu voi, mergem la victorie!


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.