duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR anunță candidatul susținut pentru Primăria Curtici

  de - | 20 ianuarie 2020, 11:22 AM | Comunicate contra cost

  0

  Filiala USR Curtici îl susține pe Cosmin Carja în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al localității de la granița cu Ungaria.
  Cosmin Carja s-a născut, a crescut și locuiește în Curtici, are studii superioare în teologie, precum și științe economice. Muncește de 18 ani în mai multe firme multinaționale din Zona Liberă Curtici sau Arad, unde a ocupat diverse poziții de conducere.
  A participat activ la viața civică, fiind ales consilier local al orașului Curtici în anul 2016. Ulterior, a început un proiect politic alături de echipa USR Arad, având în vedere pozițiile pe care Uniunea le are la nivel național și local, în concordanță cu nevoile de schimbare a societății românești.

  Cosmin Carja, candidat USR Curtici: „Curtici este cel mai important punct de trecere al frontierei între România și Ungaria, la o distanță de 17 km de Arad, având în apropiere un important centru de dezvoltare, Zona Liberă Curtici-Arad. Aparent, prin avantajele menționate ar trebui să avem viitorul asigurat. Și totuși, în ultimi 3 ani s-au cheltuit 4,5 milioane de Euro din bugetul local pentru investiții pe care nu le vedem! Nu avem parcuri noi, centru de permanență, creșă, ștrand termal și iluminat stradal modernizat!
  Investițiile nu au fost făcute cu cap, astfel încât să atragă și alți investitori în oraș. Comunitatea noastră se confruntă cu o criză economică de proporții, deoarece au început să plece firme importante din Zona Liberă. Acestea vor lăsa pe drumuri aproximativ 2.100 de angajați, o problemă socială gravă, care va afecta foarte multe familii.
  Departe de mine gândul să duc un război cu cineva, pentru că războiul te face mai sărac, indiferent dacă îl pierzi sau câștigi. Trebuie să spunem foarte clar că în anul 2020 avem nevoie de o nouă administrație la Curtici, iar aceea va fi condusă de USR.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.