USR alege sâmbătă candidatul pentru Primăria Arad

  de - | 19 September 2019, 11:28 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR organizează sâmbătă, 21.09, dezbaterea publică finală, în cadrul căreia va fi desemnat cel care va concura din partea Uniunii pentru fotoliul de primar al municipiului Arad. Evenimentul va avea loc în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, de la ora 10:00.

  Suntem deciși să schimbăm paradigma actuală, a primarului vedetă, care se concentrează pe vorbe, în detrimentul faptelor. Sunt decenii în care ne-am obișnuit ca o dată la patru ani să ni se promită, să se măture străzile și să se pună borduri, pentru ca apoi totul să revină la indolența și incapacitatea care ne-au adus mizerie, depopulare și ruralizare.

  Refacerea orașului nostru necesită ani de muncă temeinică, de măsuri din care multe vor fi nepopulare. Fără o echipă capabilă, fără un primar serios și cinstit, acest obiectiv nu va putea fi atins. Tocmai de aceea ne-am angajat să ieșim din zona de confort și să promovăm candidați pe care să îi cunoaștem în prealabil.

  Un proces perfect democratic, cu reguli clare și accesibil tuturor este singura cale pentru identificarea acelui candidat care să satisfacă cerințele postului de primar: integritate, seriozitate, hărnicie, spirit de echipă. Fără aceste calități, viitorul primar nu va putea reda ordine și normalitate Aradului, nu va putea recupera decalajele față de Oradea și Timișoara.

  USR este primul partid care a organizat în Arad o competiție transparentă, deschisă tuturor celor care au dorit să participe. Arădenii sunt invitați să asiste la momentul final, să îi cunoască pe cei șapte candidați și să urmărească desemnarea prin vot a candidatului.

  Mai multe detalii despre alegerile primare ale USR Arad, candidați, etc. pot fi găsite pe pagina dedicată, www.arad2020.ro.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.