USR a solicitat autorităților intervenția în problema schelelor de pe strada Eminescu

  de - | 15 februarie 2019, 8:01 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a sesizat administrația municipiului, prin Poliția Locală, pentru a impune reparația de urgență sau îndepărtarea schelelor avariate pe strada Mihai Eminescu.

  Amintim că în urmă cu aproape o săptămână, schelele montate pentru executarea de lucrări la o fațadă de pe strada menționată au fost avariate în urma unui accident rutier. Ca urmare, le-a fost slăbită rezistența prin ruperea picioarelor, în prezent fiind un permanent pericol pentru cetățenii care circulă în proximitate, atât pe jos cât și la volan.

  Mihai Vârtaci, USR Arad: ”Am solicitat Poliției Locale să acționeze pentru siguranța cetățenilor. În prezent, schela nu mai îndeplinește condițiile pe baza cărora a fost autorizată așa că trebuie îndepărtată sau consolidată, dacă mai este posibil.

  În Arad avem cazul trecerii de pietoni de pe strada Iuliu Maniu, unde doi cetățeni au fost accidentați mortal, înainte ca autoritățile să ia măsuri. Sau a parapetelor de pe pasajul rutier către Micălaca (unde am avut recent un accident mortal) care nici acum nu sunt conform standardelor.

  În ce privește strada Eminescu, sper să nu se repete incidentul cu schela folosită la reabilitarea pasajului spre Grădiște, care a fost doborâtă de un vânt puternic. Pentru a ne asigura că nu vom avea victime, se impune o intervenția imediată. Îi rog așadar pe cei responsabili să acționeze de urgență!


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.