marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  USR a lansat candidatul pentru Primăria Târnova

  de - | 29 ianuarie 2020, 11:34 AM | Comunicate contra cost

  1

  USR Pâncota a anunțat candidatul pe care îl susține în cursa pentru primăria comunei Târnova. Acesta este Morariu Gheorghe, s-a născut în Târnova, are studii superioare juridice și lucrează ca mediator și consilier juridic.

  Morariu Gheorghe, candidat USR Târnova: „Îmi doresc o reformă a comunei noastre, pentru satele care au rămas ancorate in sărăcie si neajunsuri, cu o conducere învechită, care nu a dat rezultate timp de 30 de ani. Nu am mai făcut politică, am vârsta la care sunt în stare să fac ceva pentru alții și consider că sunt pregătit să mă fac util semenilor.

  Am convingerea că vă doriți mai mult de la conducerea locală și că este posibil să realizăm multe obiective împreună: asigurarea unor mijloace de trai mai bun la sate, susținerea educației si calificării pentru tinerii care aleg să trăiască in mediul rural, instruirea școlară a copiilor și asigurarea condițiilor de studiu, protecția persoanelor vârstnice, văduve și a celor cu nevoi sociale.

  Comunitatea noastră are nevoie de demararea proiectelor pentru reabilitarea în totalitate a infrastructurii rurale, construirea de rețele de apa, gaze naturale, canalizare, amenajarea stațiilor de epurare a apei si reciclarea deșeurilor. Mă voi preocupa de atragerea de investitori pentru sporirea locurilor bune de munca în comunitatea noastră, de dezvoltarea fermelor agricole si zootehnice și valorificarea produselor; de facilitarea turismului (Căsoaia).

  Este nevoie de transparență la adoptarea hotărârilor de Consiliu Local, prin expunerea publică a propunerilor și a măsurilor care se vor adopta. Voi promova atribuirea de locuri de casă pentru tinerii care se căsătoresc și se stabilesc în comuna noastră pentru susținerea natalității, ajutorarea familiilor monoparentale (mamele care își cresc singure copiii), susținere pentru persoanele în vârstă și cele cu dizabilități”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „are studii superioare juridice și lucrează ca mediator și consilier juridic.” – studii facute la batranete pe bani si apoi ajutat de sotie sa fie mediator. La cat de freu poate citi comunicatele de pe hartie ne putem da seama de eruditia dansului. Bravo USR, ati cautat in lung si-n lat si ati dat cu bata-n balta :))

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.