marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR a demarat campania „Fără șpagă în Primărie”, campanie pentru susținerea candidatului Sergiu Vlad

  de - | 22 ianuarie 2020, 3:04 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Deputatul USR Sergiu Cosmin Vlad, candidatul susținut de USR pentru Primăria Municipiului Arad, a demarat o campanie de promovare a propriei candidaturi, sub motoul „Fără șpagă în Primărie”.

  Sergiu Cosmin Vlad, candidat Primăria Arad: „Trăim azi în România, unde avem un număr mare de primari și președinți de Consilii Județene care au fost cercetați, arestați și condamnați pentru fapte de corupție. Vedem aproape zilnic efectele acestei stări de lucru, vedem incapacitatea statului și a administrațiilor locale de a oferi servicii publice și condiții de viață decente cetățenilor. Pentru aceasta, am ales ca motoul de debut al campaniei mele pentru fotoliu de primar să fie Fără șpagă în Primărie.

  Destul de aproape de noi, șpaga a fost deja dovedită la CJ Arad. Totodată, 93% dintre români consideră corupția un fenomen mai degrabă răspândit decât unul rar. Avem recent cazul liderilor PSD Arad, cercetați pentru fapte de corupție. S-a vorbit în presa arădeană de angajările pentru care se dă șpagă, de la Spitalul Județean, avem o firmă de casă care câștigă toate licitațiile Primăriei, deși nu a fost în stare să termine decât jumătate din stadionul UTA, în Gai s-au pierdut milioane de euro din taxe neîncasate de la firmele de transport.

  Mandatul meu nu va avea așa ceva. Le promit arădenilor că dacă mă vor vota, cu siguranță nu se va da șpagă în Primărie.

  Candidatul USR a fost secondat de Adrian Wiener, senator USR Arad: „USR pregătește măsuri concrete, care vizează acordarea de protecție extinsă celor care, cu bună credință, indică acte de corupție, așa numiții avertizori de integritate. Vizăm modificarea regulamentelor de funcționare ale instituțiilor publice, pentru oferirea de condiții stimulative angajaților care semnalizează încălcări ale legii.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.