Urmăriți internațional și național, depistați de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 14 august 2019, 12:23 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii S.I.C. au depistat, ieri, un arădean de 52 de ani, pe numele căruia autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul acestui stat. Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

  Pe raza localității Păuliș, a fost depistat de polițiștii orașului Lipova un bărbat de 47 de ani, din Păuliș, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Lipova au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an, 3 luni și 1.375 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Bărbatul a fost predat polițiștilor de investigații criminale, în vederea depunerii în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.