Urmăriţi internaţional, prinși la Nădlac şi Turnu

  de Special Arad | 21 septembrie 2018, 11:50 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota şi Turnu au depistat şi predat autorităţilor competente, un bărbat şi o femeie, care erau urmăriţi internaţional.

  În data de 20 septembrie, la ora 21:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, o persoană de sex feminin, P.A., în vârstă de 26 de ani, cetăţean român, cu domiciliul în judeţul Ialomiţa.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare.

  Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul polonez M.M., în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Polonia.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile poloneze, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra persoanei.

  Persoanele în cauză a fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.