luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Urmăriţi internaţional, depistaţi la PTF Nădlac II şi Turnu

  de Special Arad | 11 ianuarie 2019, 12:32 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române şi germane pentru punerea în aplicare a unor mandate emise pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

  În data de 10.01.2018, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român M.I., în vârstă de 19 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea.

  La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

  În data de 10.01.2018, în Punctul de Trecere a frontierei Turnu, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român M.C., în vârstă de 39 de ani, având domiciliul în municipiul Bucureşti.

  Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

  Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.