miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii caută încă șoferul pe care au încercat să-l oprească cu focuri de arme la Timișoara. Dacă-l vedeți, sunați la 112!

  de - | 19 august 2023, 9:41 AM | Regional | Urmăriți

  1

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Continuă mobilizarea pentru găsirea lui Marco Munteanu, șoferul pe care polițiștii au încercat să-l captureze la Timișoara după o urmărire ca-n filme pe străzi, miercuri, notează opiniatimisoarei.ro.

  Bărbatul care conducea un Mercedes, a reușit să scape fugind cu mașina spre Gara de Est și intrând mai apoi în curtea casei unei familii de romi de pe strada Lorena, unde a abandonat autoturismul și a dispărut.

  Atunci, politistii au controlat proprietatea și întreg cartierul, însă n-au reușit să-l găsească.

  Mai mult, joi, au organizat filtre în mai multe zone din Timișoara. Agenții au verificat șoferi, mașini și documente, dar nu l-au prins încă.

  Marco Munteanu, în vârstă de 35 de ani, are pe numele său emis un mandat european de arestare, fiind căutat de autoritățile din Germania pentru fals, uz de fals, infracțiuni economice care ar fi dus la o pagubă de câteva sute de mii de euro.

  Politiștii germani spun că bărbatul de etnie romă este violent, astfel că, dacă îl vedeti și îl recunoașteți, doar sunați la numărul de urgență 112.

   

  •  Citește și: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer care a fugit de polițiști, la Timișoara · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare de ce nu se face pușcărie și „pt favorizarea infractorului”, proporțional cu gravitatea faptelor infractorului favorizat?!🤔
   .
   Și, oare de ce, în aceste situații, polițiștii SE ROAGĂ de proprietari să le permită accesul la automobilul care prezintă suspiciunea de infracțiune ?
   .
   Chiar dacă nu avea numerele pe el…!
   1. Poliția putea să nici nu știe numărul mașinii; nu e relevant atât timp cât știa modelul și culoarea, iar automobilul era din serie limitată (nu banal, ca de ex. un Logan).
   .
   2. În plus, cine ține un ASEMENEA autoturism FĂRĂ NUMERE , în curte?!
   Chiar și SIMPLA LIPSA A NUMERELOR a unui autoturism atât de scump, este un motiv de suspiciune, SUFICIENT (zic eu), pt verificarea „FĂRĂ RUGĂMINȚI” a acestuia !😎
   .
   Dar, din păcate, Poliția Română, din nou E INHIBATĂ în fața Clanurilor de Țigani. 😡
   (ȚIGANI, , nu romi…, în TOATE LIMBILE Pământuli LI SE SPUNE ȚIGANI !!!, chiar dacă limba vorbită de aceștia e rromanes; în plus, chiar ei înșiși își spun țigani, nu romi, atinci „de ce suntem noi mai catolici decât Papa…?!” 🤔).
   .
   PS: bine că acum, Poliția Română se roagă să-i ajutăm, în timp ce ei stătea ca tâlâmbii la poarta casei și negociau intrarea în imobil, iar infractorul o „ștergea” liniștit prin dos…
   Aplauze…👏

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.