luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Urmărit internaţional, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

  de Special Arad | 12 iunie 2019, 10:43 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile italiene, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

  În data de 10.06.2019, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român T.S, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în judeţul Arad.
  În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracţiuni contra proprietăţii.

  Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.