Urmărire cu focuri de arme în Timiș! Doi bărbați au amenințat polițiștii cu moartea și i-au atacat

  de - | 12 aprilie 2020, 12:06 PM | Regional

  0

  Momente teribile, noaptea trecută, în Timiș, unde polițiștii au încercat să oprească pentru un control o mașină în care se aflau doi bărbați.

  Aceștia însă au ignorat semnalele, iar șoferul a călcat pedala de accelerație. Oamenii legii s-au luat după ei și i-au ajuns în dreptul unei case din Foeni, unde au oprit. Cei doi, care sunt frați, erau beți și au devenit agresivi. Au coborât din mașină, au aruncat cu pietre după polițiști și i-au amenințat cu moartea.

  Ca să-i potolească, polițiștii au executat 3 focuri de armă în plan vertical, însă atacatorii nu au fost intimidați, ba mai mult, au fugit pe un câmp din apropiere și s-au ascuns, profitând de întuneric.

  Polițiștii au reușit însă să-i găsească după niște tufe și i-au încercuit, în sprijinul lor venind și o patrulă a Poliției de Frontieră. Atacatorii au fost încătușați și duși la audieri. De astă dată nu au mai opus rezistență.

  Șoferul, în vârstă de 49 de ani avea o alcoolemie de 0,48 mg în aerul expirat și a refuzat să-i fie prelevate probe de sânge la Spitalul Județean Timișoara. Nici măcar nu avea carnet de conducere.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.