Urmare a inconștienței și nepăsării unora, pompierii arădeni au salvat o căprioară căzută într-un canal descoperit lângă pădurea Ceala | Video

  de Andrei Fuliaș | 17 noiembrie 2019, 1:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  „Orice viață contează!” – acesta este motto-ul după care se ghidează orice angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad. Iar cazurile în care ne-au dovedit acest fapt sunt nenumărate.

  Zilnic, pompierii și medicii din cadrul ISU Arad luptă să salveze vieți și nu țin cont dacă sunt nevoiți să salveze un om sau un animal. Nu puține au fost cazurile ca cel pe care îl prezentăm astăzi, în care un animal are de suferit în urma inconștienței și nepăsării oamenilor.

  Ei bine, salvatorii Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit, în urmă cu puțin timp, pentru salvarea unei căprioare care căzuse într-un canal neacoperit de la intrarea în pădurea Ceala, de lângă Arad.

  În urma căderii în respectivul canal, căprioara a fost ușor rănită, însă acum se bucură din nou de libertate, mulțumită pompierilor și unui trecător care a observat animalul și a anunțat autoritățile.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.