marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ce-i mai rău decât să te părăsească nevasta? Să-ți dea papucii notarul! Deci: mai vine Ioțcu din SUA?…

  de Alin Olteanu | 27 ianuarie 2015, 10:22 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  De când s-a documentat (nu ne întrebați „de câtre cine?”, că ne închidem ca mimoza pudica) faptul că toate tranzacțiile notariale efectuate de FAMILIA IOȚCU s-au făcut la și cu ACELAȘI NOTAR, se fac pariuri: mai vine Ioțcu din SUA?… unde, băgăm de samă, abia l-au așteptat ăia să le dezvăluie din tainele gândirii sale… ori s-a dus să se inspire… treaba lui, în fond.
  Înformația – aparent „pasabilă”… dar doar pentru „panseluțe” -, coroborată cu cariere de piatră, balastiere, birturi, terenuri, imobile fără număr, clădiri publice și alte „contracte cinstite” în care apar numele Sultanului și Căprioarei la poziția „jupâni absoluți”, este penală rrrăăăău!
  Acum… chiar nu știm dacă l-o părăsit și notarul (un rom din Miami pentru cine știe cine, ce și cum… din partea casei)… dar să te părăsească notarul de frică e mai rău decât să te lase nevasta…

  P.S. Altă fotografie nu am găsit, că n-am vrut să stricăm banii pe Ioțcu, peste Ocean.

   

  Autori: Alin Olteanu, Lucian Valeriu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.