vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Uraganul Ida face ravagii în America! Rafalele de vânt au atins 240km/h

  de Special Arad | 30 august 2021, 8:23 AM | Internaţional

  0

  (foto: ProTv)

  Uraganul Ida a atins coasta americană, La Port Fourchon, în Louisiana, s-au înregistrat rafale de vânt 240 km/h, potrivit Centrului Național pentru Uragane.

  Conform EVZ.ro, avertizări cu privire la posibila apariție a unor tornade scurte, dar foarte puternice au fost emise pentru regiuni din Alabama, Florida, Louisiana și Mississippi, potrivit Storm Prediction Center. Există, de asemenea, un pericol de furtună periculoasă în zonele aflate de-a lungul coastelor statelor Louisiana, Mississippi și Alabama. Imaginile înregistrate de camerele de supraveghe arată dimensiunile prăpădului.

  Uraganul Ida a închis tot în Louisiana. Oamenii au fugit din fața primejdiei

  Mulți dintre locuitori s-au refugiat din calea prăpădului în statele vecine. Dintre cei rămași, numai până acum, 285.000 de oameni au rămas fără energie electrică.

  De teama condițiilor meteo extreme, companiile aeriene au anulat toate zborurile de pe Aeroportul Internațional Louis Armstrong din New Orleans duminică.

  Și Universitatea Tulane din New Orleans a anunțat că se închide duminică și luni, la mai puțin de o săptămână după ce studenții s-au întors în campus.

  Peste 95% din producția de petrol din Golful Mexic a fost oprită din cauza uraganului Ida, au declarat duminică autoritățile de reglementare, indicând că uraganul are un impact semnificativ asupra aprovizionării cu energie.

  Personalul a fost evacuat dintr-un total de 288 de platforme de producție de petrol și gaze, conform Biroului de Securitate și Aplicarea Mediului.

  Sursa evz.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.