Fata de 16 ani din Botfei, găsită spânzurată într-o pădure lângă Beliu!

  de Special Arad | 16 iunie 2015, 1:40 PM | Beliu | Știri Arad

  1

  UPDATE: Adolescenta în vârstă de 16 ani, din Botfei, care a fost dată dispărută în urmă cu 5 zile, a fost găsită astăzi spânzurată într-o pădure, la 6 km de localitatea Beliu.

  În urma cercetărilor efectuate de către Poliție, pe corp nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad pentru necropsie.

  La căutari au participat un număr mare de polițiști, jandarmi și pădurari, cu câini de urmă, împreună cu localnicii.

  TITLU PRINCIPAL: Tânără de 16 ani, din Botfei, dată dispărută.

  Știri Arad: La data de 11 iunie, a dispărut de pe raza localităţii Beliu PAP GIANINA-MARIA, de 16 ani, din localitatea Botfei, judeţul Arad.

  Tânăra are următoarele semnalmente: înălţime 1,58 m., 45 de kg., faţă ovală, ten deschis, ochi verzi-albăstrui, păr blond.

  La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni blue-jeans albaştri, cămaşă cu flori multicolore, geacă imitaţie de piele de culoare neagră, pantofi sport albi cu roşu şi negru.

  Persoanele care pot oferii informaţii care să conducă la depistarea adolescentei sunt rugate să sune la apelul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.