Update Tânără de 25 de ani, găsită spânzurată, pe strada Clopotului, în Arad. Toate datele indică o sinucidere

  de Ioana Costaș | 28 March 2023, 11:29 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Casa în care a fost găsită femeia spânzurată

  O tânără în vârstă de 25 de ani a fost găsită spânzurată, marți, 28 martie, într-o anexă a casei în care locuia, pe strada Clopotului. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit de membrii familiei.

  La fața locului a fost solicitat un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, însă acesta nu a mai putut face nimic pentru salvarea tinerei, astfel că a fost declarat decesul.

  De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Arad s-au deplasat pe strada Clopotului pentru a efectua cercetări.

  UPDATE

  Potrivit informațiilor noastre, femeia ar fi suferit de depresie post partum și ar fi căutat chiar și ajutor specializat. În urma sa, tânăra de 25 de ani a lăsat un copil de 5 ani și un bebeluș de 7 luni.

   

  Citește și: Patru sinucideri au avut loc într-o lună în județul Arad. Cei care și-au luat viața au vârste cuprinse între 16 și 50 de ani

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din nou, este de mirare in Arad cel mai de cacat judet? Nu din vina oamenilor ci din cauza autoritatilor securisto comuniste ramase in urma, agresive…care propaga o atitudine agresiva. In Arad se produc abuzuri grave si grave incalcari ale drepturilor omului de exemplu in inchisoarea de maxima siguranta. In plus Aradul are o gramada de personaje foarte josnice care si-ar vinde si mama pentru a scapa de orice, o gramada de oameni razbunatori, barbati care dau cu pumnul in femei (si in rivali), autoritati care se cred zei, oameni uraciosi in general, Aradul ca stare si judet este plin de ura si tot felul de resentimente. Sincer, nu este de mirare deloc ca se sinucid atat de multi oameni, ca sunt atat de multe accidente si crime. Pana nu scapam de comunism si pana nu se face lumina in cele mai intunecate colturi nu va fi liniste, pace, dreptate, armonie si altceva decat aceste stiri.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.