Update 2Nicu Covaci, la Urgențe! Concertul de la Arad a început fără el, însă fanii i-au transmis încurajări la telefon (Video)

  de Special Arad | 29 March 2023, 9:38 PM | Știri Arad

  0

  (foto: captură video YouTube / arhiva TVR)

  Concertul intitulat „Cei ce ne-au dat nume” pe care trupa Phoenix îl avea programat miercuri seara, la Arad, a început fără Nicu Covaci, întrucât legendarul cântăreț a ajuns la Urgențe.

  Înainte de susținerea concertului, Nicu Covaci a fost și la Cinema Arta din Arad, unde a fost difuzat documentarul „Povestea Phoenix”. Acolo, a fost întâmpinat de foarte mulți fani cărora le-a semnat autografe.

  nicu covaci cinema arta arad
  (sursă foto: Paul Costin)

  Alături de trupa Phoenix, Nicu Covaci avea apoi programat seara un concert în clubul Flex, însă în ultima clipă, a început să se simtă rău. A fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Arad, în jurul orei 21:00, unde acesta acuza frisoane.

  La ora actuală, concertul se desfășoară fără Covaci, timp în care cântărețului îi sunt făcute mai multe analize la spital.

  concert phoenix fara nicu covaci el e la urgente arad

  În timpul concertului, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat la telefon, transmițându-i lui Nicu Covaci toată susținerea publicului arădean, care a strigat urale de încurajare: „Nicu! Nicu! Nicu!” (vezi video):

  Update

  După aproape două ore de la începerea concertului, Nicu Covaci a revenit în clubul Flex, starea lui de sănătate fiind mai bună, astfel că a putut să cânte.

  Pentru orice eventualitate, o Ambulanță a rămas la fața locului.

  Phoenix concert Club Flex Arad

  Citește și: „Cei ce ne-au dat nume”. Phoenix concertează la Arad, în program fiind piesele de pe albumul de lansare • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.