Inundațiile din Alba au izolat sute de localnici (Video)

  de Special Arad | 17 July 2021, 9:42 AM | Naţional

  0

  Viitura care a lovit judeţul Alba a fost atât de puternică încât a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv maşinile oamenilor, aşa cum se poate vedea într-o filmare care spune totul despre amploarea nenorocirii care i-a lovit pe localnici.

  Una dintre maşini pluteşte pe râul Arieş din cauza ploilor torenţiale care i-au nenorocit şi pe oamenii din comuna Ocoliș. Autorităţile locale au raportat zeci de case inundate şi de sute de oameni rămaşi pe drumuri.

  Amintim că inundaţiile din Munţii Apuseni au afectat zeci de gospodării şi au distrus mai multe drumuri de acces. Această situaţie a dus la izolarea unui grup de peste 500 de persoane.

  În nord-vestul județului Alba, mai ales în zona Abrud, s-au format torenți și viituri.  „Până în acest moment nu avem informații despre victime omenești surprinse de viitură sau dispărute”, a precizat ISU Alba în cadrul unui comunicat. Centrul Info trafic a informat că traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri pe DN 74A Câmpeni-Abrud, în apropierea localității Abrud, județul Alba.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.