miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Din zvon, certitudine: Fast Food-ul „Subway” se deschide la Arad!

  de Raluca Medeleanu | 7 iulie 2015, 12:11 AM | Știri Arad

  0

  UPDATE: După aproape un an de când Special Arad a lansat primele zvonuri despre o viitoare deschidere a francizei Subway la Arad, iată că zvonul devine realitate.

  Proaspăt creata pagină de facebook Subway Arad anunță că fast food-ul se va deschide în curând, chiar pe Bulevardul Revoluției, la numărul 92.


  16 august 2014: Se aude că primul pas a fost făcut. S-a cumpărat licența pentru franciza Subway, care s-a ridicat la suma de 15000 euro. Astfel, arădenii fani ai sandviciurilor marca Subway nu vor mai fi nevoiți să călătorească zeci de kilometri pentru a le cumpăra din mall-ul de la Timișoara, ci vor avea un fast food disponibil în Arad, situat tocmai în centrul orașului, chiar pe bulevardul Revoluției.

  Subway este o franciză americană de restaurante tip fast food deținută de Doctor’s Associates Inc. și este considerată una dintre cele mai mari și extinse francize din lume, deținând peste 42252 de restaurante, deschise în 107 țări (după cercetările făcute în iulie 2014).

  În România, Subway a apărut prima dată în 2011, iar acum deține restaurante în București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Pitești, Ploiești și Suceava.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.