miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bărbatul căutat în râul Crișul Alb a fost găsit decedat

  de Special Arad | 20 august 2023, 5:08 PM | Știri Arad

  0

  Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș intervin în aceste momente cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, la o misiune de căutare-salvare a unei persoane posibil înecate în râul Crișul Alb, în apropierea satului Voivodeni.

  La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD pentru survolarea zonei.

  Din primele informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care se afla la scăldat împreună cu un grup de prieteni.

  În sprijinul pompierilor intervine și un echipaj de scafandri cu o autospecială.

  UPDATE

  Victima a fost extrasă din apă de către echipajul de scafandri și preluată de către echipajul medical care a început efectuarea manevrelor de resuscitare, anunță ISU Arad.

  Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către aceștia, victima nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată.

  ISU Arad atrage atenția persoanelor care doresc să meargă la scăldat:

  ❗️ Condițiile de înot pot fi imprevizibile în râuri, iazuri, lacuri sau în mare.

  ❗️ În multe situații, curentul puternic, adâncimea apei și teribilismul pot duce la scenarii dramatice.

  ❗️ Asigurați-vă, de asemenea, că cei mici se scaldă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectați avertizările privind interzicerea scăldatului în anumite zone.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.