Arădeanca Ioana Lenuţa Haidemac, ucisă în Anglia

  de - | 27 July 2016, 9:42 AM | Știri Arad

  0

  Ioana Lenuţa Haidemac, o tânără din județul Arad, localitatea Sânmartin, a fost găsită moartă de poliția engleză, într-un apartament din localitatea Skegness, din districtul Lincolnshire. 

  Tânăra avea 28 de ani și locuia în orașul Lincoln, aflat la o distanță de 70 de kilometri. Polițiștii au fost anunțați că aceasta dispăruse de la domiciliu de două zile. După scurt timp de la momentul în care Poliția a găsit trupul neînsuflețit al fetei a fost arestat un bărbat de 29 de ani, din Skegness, Poliția suspectându-l ca fiind criminalul.

  Un turist care era cazat în hotelul de vizavi, Sherwood Lodge Hotel, a declarat ziarului Daily Mail că „Am văzut două mașini că au parcat în față și din ele au ieșit oameni în uniformă care au spart ușa ca să intre. Am aflat a doua zi că au găsit un corp. Este o adevărată tragedie că se întâmplă așa ceva!”

  Tânăra avea rude atât în Skegness cât și în Boston (la 47 km de Skegness).

  dailimail romanca moarta in uk

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.