Accident pe Calea Victoriei – LIVE PE SPECIAL ARAD! Un taximetrist Verbiță și-a filmat nevinovăția!

  de Luci Precup | 24 ianuarie 2015, 3:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  15

  Știri Arad: Sâmbătă, în jurul orei 15:30, a avut loc un accident pe Calea Victoriei, între un taxi și un Audi A3. Din primele cercetări este aproape sigur că accidentul s-a produs din neatenția conducătorului Audi-ului.

  Special Arad a intrat în posesia înregistrării în care se pot observa circumstanțele exacte din momentul coliziunii, mulțumită camerelor video cu care sunt dotate mașinile Taxi Verbiță (vezi accidentul filmat mai jos).

  Conducătorul autoturismului Audi A3 se afla parcat pe banda 1 de circulație, în zona SIF Banat-Crișana și a efectuat manevra de întoarcere peste cele două benzi a sensului de mers UTA-Intim, despărțite prin marcaj dublu-continuu, cu intenția de a se întoarce spre UTA, moment în care a fost lovit și proiectat pe celălalt sens de un taximetru Dacia Logan.

  În taximentru se aflau două persoane, șoferul și o pasageră, aceasta suferind vătămări corporale și a fost transportată de către o Ambulanță SMURD la Spitalul Județean Arad pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

  Nici unul dintre șoferi nu au suferit vătămări, dar au fost transportați pentru recoltare de sânge la Spitalul Județean.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.