Ovidiu Marian s-a întors la matcă… se dă „albinuță”!

  de O. Peniță | 9 April 2014, 1:41 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  … chiar nu știm care e matca… matricea politică a acestui traseist: la  câte partide a umblat, nici nu ne mai aducem aminte care este punctul său de plecare! Mda… un punct ar putea fi acela în care a plecat de la șefia Ștrandului Neptun după ce unul dintre angajați a fugit (iarăși, nu ne aducem aminte bine) cu niscaiva milioane de lei. După… a fost lângă Cristea, lângă Falcă, lângă Neluțu Cristina. Acum, dintr-un interviu acordat (deci, l-a și corectat înainte de publicare), ne spune că are un parteneriat cu Antonescu Crin și că a venit la Arad – după ce și-a dar demisia din funcția de secretar la Parlament – să pună umărul la bla, bla, bla… Ceva de genul: îmi pun casca (da, acea cască pe care o aveați când erați la PNȚCD – bine că ne-am adus aminte!) și reconstruiesc. Punct. Atât. Enough! Restul – ne referim la ce mai spune în interviu – e frecție la picior de lemn. Adică, ceva de trecut la rubrica „Inutile”.

  Alo!? Domnu Marian! Chiar ne credeți proști pe toți? N-ați venit să faceți filială pentru Tăricianu împreună cu Gheorghiof? Nu? N-ați venit să vă continuați afacerile în Arad? Nu? N-ați venit să preluați SIF Banat Crișana…? Nu? Înseamnă că ați venit să vă ajutați partidul… Aaaa, nu știți ce partid? Ne-ați luat vorba din gură: nu mai știm nici noi!  Că la câte parteneriate ați semnat, le-a pierdut șirul până și statistica…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.