Ovidiu Marian s-a întors la matcă… se dă „albinuță”!

  de O. Peniță | 9 aprilie 2014, 1:41 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  … chiar nu știm care e matca… matricea politică a acestui traseist: la  câte partide a umblat, nici nu ne mai aducem aminte care este punctul său de plecare! Mda… un punct ar putea fi acela în care a plecat de la șefia Ștrandului Neptun după ce unul dintre angajați a fugit (iarăși, nu ne aducem aminte bine) cu niscaiva milioane de lei. După… a fost lângă Cristea, lângă Falcă, lângă Neluțu Cristina. Acum, dintr-un interviu acordat (deci, l-a și corectat înainte de publicare), ne spune că are un parteneriat cu Antonescu Crin și că a venit la Arad – după ce și-a dar demisia din funcția de secretar la Parlament – să pună umărul la bla, bla, bla… Ceva de genul: îmi pun casca (da, acea cască pe care o aveați când erați la PNȚCD – bine că ne-am adus aminte!) și reconstruiesc. Punct. Atât. Enough! Restul – ne referim la ce mai spune în interviu – e frecție la picior de lemn. Adică, ceva de trecut la rubrica „Inutile”.

  Alo!? Domnu Marian! Chiar ne credeți proști pe toți? N-ați venit să faceți filială pentru Tăricianu împreună cu Gheorghiof? Nu? N-ați venit să vă continuați afacerile în Arad? Nu? N-ați venit să preluați SIF Banat Crișana…? Nu? Înseamnă că ați venit să vă ajutați partidul… Aaaa, nu știți ce partid? Ne-ați luat vorba din gură: nu mai știm nici noi!  Că la câte parteneriate ați semnat, le-a pierdut șirul până și statistica…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.