miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Copilul de 11 ani fugit de acasă s-a întors la părinți

  de Special Arad | 20 octombrie 2015, 8:29 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Ttitlul principal: A fugit de acasă sau s-a întâmplat o tragedie?… Copil de 11 ani – dispărut de două zile și căutat de polițiștii arădeni!

  Știri Arad: Poliţiştii din Arad caută un minor, de 11 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a întors până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Poliţiştii din Arad au fost sesizaţi cu privire la faptul că MIHAI-SEBASTIAN COSTROS, de 11 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Arad, județul Arad, din data de 18 octombrie a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

  Minorul are 1.40 m. înălţime, 40 de kg., păr şaten, scurt și ochi căprui.

  La data plecării de la domiciliu, acesta purta trening de culoare neagră şi pantofi sport.

  Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Anunțul este postat de aseară și pe site-ul Poliției Române.

  UPDATE: Copilul de 11 ani fugit de acasă s-a întors la părinți

  Copilul a cărui dispariție a alertat o populației întreagă s-a întors la domiciliul pe care-l părăsise în urmă cu 2 zile. Polițiștii cu care am vorbit spun că minorul este bine și nu planează nicio suspiciune asupra dispariției sale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.