Unul dintre cei mai populari retaileri la nivel mondial a deschis un magazin și la Sântana

  de Special Arad | 28 septembrie 2018, 5:26 PM | Advertorial | Sântana | Știri Arad

  0

  Cel de-al 203-lea magazin Pepco din România și-a deschis porțile în județul Arad, în localitatea Sântana, fiind situat pe strada Muncii nr. 87, într-o clădire istorică.

  Pepco este unul dintre retailerii cu cea mai rapidă expansiune în zona Europei Centrale și de Est. În fiecare lună, milioane de clienți cumpără produse la prețuri avantajoase în magazinele din țară.

  Magazinul Pepco din Sântana așteaptă clienții cu o varietate largă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, dar și decorațiuni interioare, jucării și produse de papetărie, la cele mai mici prețuri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.