Pepco și Spartan au deschis noi magazine, dar au uitat să mai treacă și pe la primărie pentru autorizația de funcționare. Firmele vor fi amendate zilnic

  de - | 21 August 2021, 4:50 PM | Naţional

  0

  Lugojul s-a bucurat vineri de inaugurarea a două locații noi în oraș, mult așteptate de către toți locuitorii orașului. Este vorba despre restaurantul Spartan de pe Coloman Wallisch, la inaugurarea căruia a participat vloggerul Dorian Popa, dar și despre magazinul Pepco de pe strada 20 Decembrie 1989.

  Cele două locații au fost inaugurate vineri, 20 august, bucurându-se din start de succes și de cumpărători în număr mare, cum e și normal pentru ziua lansării. La Spartan, poliția a fost chemată să dirijeze traficul, din cauza numărului mare de fani ai celebrului vlogger. Din punct de vedere legal însă, ambele locații și-au început activitatea fără autorizația de la primărie.

  “Cele două locații nu au autorizație de funcționare. Spartan a depus ceva acte, de la Pepco nu avem nimic. Vom amenda zilnic, prin Poliția Locală, ambele locații până vor intra în legalitate”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

  Pepco va fi amendat cu 2000 de lei, în timp ce Spartan va primi amendă de 1000 de lei, până la intrarea completă în legalitate, a mai precizat edilul șef pentru lugojeanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.