sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Untold, Electric Castle și Neversea, amânate pe 2021

  de Special Arad | 2 iunie 2020, 11:12 AM | Monden | Muzică | Naţional

  1

  Cele mai populare festivaluri din țară, Untold, Electric Castle și Neversea, au fost anulate oficial, din cauza pandemiei de coronavirus. 

  Anunţăm oficial că ediţia a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021. 
  Este o decizie foarte dificilă şi suntem conştienţi de dezamăgirea şi tristeţea pe care le simt nu doar fanii noştri ci şi toţi cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediţie a festivalului. De la echipe de producţie, tehnicieni, artişti, arhitecţi, comercianţi, comunitatea locală şi voluntari,  mii de oameni vor simţi efectele acestei decizii. Ne mobilizăm acum pentru a ne reorganiza pe noile coordonate de timp anunţate, primul pas fiind reconfirmarea artiştilor ce ar fi trebuit să fie prezenţi, în această vară, pe domeniul Banffy.
  Toate biletele achiziţionate pentru ediţia a 8-a rămân valabile, noi detalii şi opţiuni urmând a fi anunţate în următoarele zile. Mulţumim tuturor celor care ne oferă sprijinul lor şi îi asigurăm de solidaritatea noastră pe toţi colegii noştri din industria de evenimente afectaţi de situaţia actuală. Împreună mergem mai departe!“, se arata in comunicatul transmis de reprezentantii Electric Castle.

  De asemenea, organizatorii festivalurilor Untold și Neversea anunță că evenimentele sunt amânate tot pe anul viitor. Cei care au achiziționat biletele deja, le vor pute folosi pentru 2021, sau pot cere o rambursare. Mai multe detalii privind biletele vor fi trimise de organizatori pe email către cei care le-au achiziționat deja.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.