Universitatea Vasile Goldiș e butoi cu pulbere. E incredibil ce li se întâmplă angajaților în pragul Crăciunului

  de O. Peniță | 27 noiembrie 2014, 2:42 PM | Culise | Recomandările editorilor

  9

  Fabrica de diplome arădeană, Universitatea Vasile Goldiș, are probleme. Cât de mari nu știm deocamdată, însă e foarte clar că lipsa studenților (cu sau fără Bacalaureat) duce la soluții extreme. Banii… bată-i vina! Neavând destui studenți care să achite toate salariile cadrelor universitare- salarii de mizerie, susțin unii – conducerea Universității, în laboratoarele secrete, a luat o decizie extremă. Una „bună” pentru vremuri de criză, în urma căreia, suntem siguri, președintele și patronul fabricii, Aurel Ardelean, va fi înjurat (credem dar nu suntem siguri…) mai urât decât Băsescu în momentul în care a anunțat tăierea pensiilor.

  Așadar… măsura măsurilor economice de relansare a Universității Vasile Goldiș în anul de grație 2014:  chiar de Crăciun, toți angajații Universității vor primi cu zece la sută mai puțin din salariu – că așa vor  mușchii lui Ardelean și a Senatului Universității în urma analizei raportului. dintre venituri și cheltuieli.

  Ideea e că unii dintre angajați vor afla vestea chiar în momentul în care vor semna statul de plată. Așa încât n-am putut să-i lăsăm să ia țeapă chiar de Sărbători și în consecință îi anunțăm pe această cale, reușind două lucruri foarte importante: să-i ajutăm să nu mai fie supărați până la Crăciun și, pentru unii care nu au cum să-și plătească ratele, să-și caute locuri de muncă din timp. Se anunță vremeuri grele…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La cat de multe diplome au dat tuturor retardatilor si analfabetilor din Arad ,ar trebui sa li se ia capul nu doar 10% din salariu.Din pacate nu se mai poate face nimic ,plini de “doctori “de 2 bani care te omoara chiar de nu esti prea bolnav ,plin de studenti prosti care sunt semianalfabeti si ajung si ei “doctori” si nu in ultimul rand plin de dascali manjiti care iau mita pentru fiecare examen si fiecare absenta!

   +26 voturi
   +1
   -1
  2. stiu foarte bine ce se intampla acolo hotii la drumu mare am fost si eu la liceul lor daca nu dadeai fondu clasei sau nu plateai taxele care se cereau in scoala primeai note de nimic amenintat tot timpu in ora cu diriginta . diriginta in timpu orei ei doar de banii vorbea si ca ora era de matematica si era important sa ne predea ca trebuia sa stim pt bacalaureat acesti sant mai rai ca lepra

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. ce comentarii sunt astea;voi aradenii radeti de voi intre voi?Oricum eu il cunosc pe Dl Prof Ardelean de foarte mult timp;Aveti impresia ca madam Mihut Lizica este mai grozava?Voi nu stiti ca dansa cum spun moldovenii-este profesoara de filozofie, si nu are ce cauta in fruntea unei Universitati tehnice cum vrea sa se pretinda UAV Arad-ea madam Mihut nu este DD Rosca pe care l-am cunoscut la Cluj Napoca in anii de scoala, cand se facea scoala serioasa in Romania!Domnul profesor Ardelean este membru a Academiei de Stiinte Medicale din Romania, AVETI IMPRESIA CA UN ASEMENEA FOR STINTIFIC, se compromite?
   Oricum foarte multi tineri absolventi de medicina si farmacie din Arad, lucraeaza in strainatate cu rezultate foarte bune!E nevoie sa termini la Iasi, ca pe urma sa lucrezi unde?Sunt multe de spus, dar va place sa va batjocoriti unii pe altii, ca si in Oradea cand se iao la misto, vorbind de Sorbonica!Parca la Spiru Haret au terminat multi altii care ocupa posturi, vai de capul lor!
   Domnul Prof Ardelean i-a prezis Dlui Stefan well ca in viitor va primi Premiul NOBEL pentru activitatea Domniei sale, in biofizica sau chimie.Asa ca lasati-o mai incet cu barfele si mistoul de doi bani.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.