Update Unde sunt programate întreruperi de curent în prima săptămână din 2022

  de Special Arad | 4 January 2022, 9:02 AM | Știri Arad

  0

  Compania E-Distribuţie Banat anunță noi întreruperi programate de curent electric în județul Arad, necesare pentru asigurarea capacității rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite furnizorul electricității.

  În prima săptămână din 2022, pe data de 6 ianuarie, în intervalul orar 09:00 – 17:00, vor fi întreruperi de curent la Mișca (parțial), Zerindu Mic, Vânători (parțial) și la Statia de pompare Crișul Negru.

  Vineri, 7 ianuarie, între orele 09:00 – 15:00, vor fi întreruperi în localitățile Lalașinț, Bătuța, Nicolae Bălcescu, Văradia, Julița, Stejar, Lupești, Pârnești, Baia și la Stația 110 kv Văradia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.