Unde au dispărut unele pubele de gunoi de pe strada Banu Mărăcine?

  de Mihai Todoca | 23 noiembrie 2020, 4:22 PM | Strada

  1

  Pubelele de pe strada Banu Mărăcine, cele care se aflau puse într-o stație de autobuz au dispărut. Pe lângă faptul că nu aveau ce căuta acolo de la bun început, doar se aflau într-o stație de autobuz, oamenii străzii își făceau de cap și lăsau o debandadă totală în căutarea lor după ceva folositor din gunoi. Astfel în lipsa unei platforme, gunoiul răscolit de ei ajungea pe carosabil.

  Într-o acțiune a direcției de specialitate aparținând primăriei, pubelele respective au fost mutate în spatele blocului 1 scara C, pe o platformă prevăzută și cu un sistem de scurgere ca acestea să poată fi și spălate, întreținându-se astfel curățenia.

  Situația aceasta nu este singulară, iar mai multe situații similare din oraș vor avea același rezultat.

  „În urma finalizării lucrărilor de regenerare urbană din zona centrală a orașului, în curtea interioară a blocului nr.1 situat pe strada Banu Mărăcine a fost amenajată o mică platformă unde au fost relocate containerele ce deservesc asociațiile de proprietari din zonă. În acest fel ele vor fi folosite exclusiv de cei care au contractat serviciul de salubrizare menajeră și totodată este redus considerabil riscul de vandalizare”, precizează purtătoarea de cuvânt a Primăriei Arad, Ralu Cotrău.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.