miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontiera de autostradă

  de Special Arad | 16 iunie 2017, 11:02 AM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat și predat autorităților competente două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  Ieri, în data de 15.06.2017, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Marian G., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere și furt şi are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni.

  Câteva minute mai târziu, la acelaşi Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Claudiu N., în vârstă de 33 de ani, din judeţul Hunedoara.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Luxemburg, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi are de executat o pedeapsă de 10 ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.