Un taur a dat buzna într-o bancă din Israel | Video

  de - | 23 august 2022, 8:55 AM | Internaţional | LOL

  0

  (foto: captură video The Guardian)

  Angajații unei bănci din orașul Lod, aflat la sud-est de Tel Aviv, au avut luni un client mai neobișnuit: un taur a intrat in clădirea sucursalei, relatează The Times of Israel și The Guardian, citate de HotNews.

  Aventura taurului a început în parcarea băncii, unde a lovit mai multe autoturisme înainte de a da năvală în clădirea sucursalei băncii Leumi din orașul Lod, aflat la 15 km de Israel.

  În timp ce mai multe persoane au încercat să ademenească taurul pentru a-l prinde, proprietarul a fost găsit și rugat să vină să își recupereze taurul.

  Pentru capturarea bovinei a fost chemat și un medic veterinar, iar toată povestea a avut un final fericit. Taurul a fost prins și scos din bancă, fără a se înregistra răniți sau pagube.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.