miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un taur a dat buzna într-o bancă din Israel | Video

  de - | 23 august 2022, 8:55 AM | Internaţional | LOL

  0

  (foto: captură video The Guardian)

  Angajații unei bănci din orașul Lod, aflat la sud-est de Tel Aviv, au avut luni un client mai neobișnuit: un taur a intrat in clădirea sucursalei, relatează The Times of Israel și The Guardian, citate de HotNews.

  Aventura taurului a început în parcarea băncii, unde a lovit mai multe autoturisme înainte de a da năvală în clădirea sucursalei băncii Leumi din orașul Lod, aflat la 15 km de Israel.

  În timp ce mai multe persoane au încercat să ademenească taurul pentru a-l prinde, proprietarul a fost găsit și rugat să vină să își recupereze taurul.

  Pentru capturarea bovinei a fost chemat și un medic veterinar, iar toată povestea a avut un final fericit. Taurul a fost prins și scos din bancă, fără a se înregistra răniți sau pagube.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.