marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr internat cu Covid s-a spânzurat în toaleta de la fostul Spital Municipal Arad

  de Raluca Medeleanu | 29 martie 2021, 10:49 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un tânăr de 28 de ani a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de duminică, 28 martie, în toaleta de la secția de Interne, din cadrul fostului spital Municipal din Arad.

  Acesta era internat pe secția respectivă fiind diagnosticat cu Covid-19 și, potrivit reprezentanților IPJ Arad, a fost găsit spânzurat cu un cordon. Poliția a fost sesizată ieri dimineață. Au fost efectuate cercetări la fața locului, însă nu au fost găsite suspiciuni care să incide altceva decât o sinucidere.

  Nu există informații cu privire la motivul care l-a împins pe tânăr la acest gest. Reprezentanții Spitalului Județean Arad ne-au declarat că tânărul era în stare bună, nu prezenta stare de anxietate și chiar urma să fie externat în curând.

  Trupul tânărului de origine din Hunedoara a fost preluat de Serviciul Judetean de Medicina Legala Arad, urmând să i se efectueze o autopsie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.