miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr de 26 de ani a stabilit viteza record pe o autostradă din România: 246 km/h! Ce i-au făcut polițiștii

  de - | 21 februarie 2016, 6:28 PM | Auto

  1

  Viteză record pe autostrada Autostrada A 3 Turda Borş, unde un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost prins de poliţişti când conducea cu 246 de kilometri pe oră.
  Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România, arată Poliţia Română. Potrivit sursei citate, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, iar permisul i-a fost reţinut pentru 90 de zile. Tânărul a fost prins sâmbătă, pe autostrada A3 Turda – Borş, pe sensul de mers către Borş, conducând un autoturism cu viteza de 246 kilometri pe oră. Poliţiştii arată că aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.