Un tânăr arădean de 21 de ani s-a sinucis. Aseară, la Sântana, a fost agitație mare

  de Special Arad | 6 decembrie 2018, 8:52 AM | Știri Arad

  0

  O altă localitate din Arad, de această dată ne referim la Sântana, este zguduită de moartea unui tânăr. În vârstă de doar 21 de ani, acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa, anchetatorii, care au ajuns aseară la fața locului, fiind de părere că e vorba de o sinucidere. deocamdată nu se știu motivele care l-au împins pe acesta să-și pună capăt zilelor, dar cercetările în cauză continuă.

  „Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat în locuință. Nu există suspiciuni la săvârșirea unei fapte penale. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

  Din păcate, este vorba de încă un caz de sinucidere în rândul tinerilor, anul 2018 fiind unul negru din acest punct de vedere.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.